Lizards Heren B virtueel aan de leiding in 1e provinciale !


Heren B is dit seizoen nog ongeslagen! Vandaag stond de volgende wedstrijd op het programma: Lizards B en VBT Machelen A. Aangemoedigd door de U15/U13 Meisjes, won onze herenploeg met 3-1.

In de eerste set was er een duidelijk verschil tussen beide ploegen. Onder impuls van een goed scorende Wout Nuyttens werd er snel een kloof geslagen. Door wat concentratieverlies op het einde van de set, kan Machelen de score nog wat milderen: 25-21.

Een ander beeld in het begin van set twee. Machelen zit duidelijk beter in de wedstrijd en kan uitlopen. Lizards laat zich echter niet kennen en vecht terug tot 23-23, waarna ze erover gaan en de set binnenhalen met 25-23.

Eenzelfde scenario is te zien in set drie. Het seteinde is een thriller van formaat. Bij 26-25 krijgt Lizards een eerste matchbal. Machelen kan echter scoren, gaat erop en erover. 26-28 is het verdict.

Set 4 is een weerspiegeling van set één. Lizards slaat al snel een kloof tot 12-4. Concentratieverlies en moeilijkheden in receptie geven Machelen de gelegenheid terug in de wedstrijd te komen. Ze naderen tot op 3 punten: 18-15. Op het juiste moment kan Lizards door goed draaiend midden (Gijs Bellers en Tomas Gajdos) een kloof slaan en de set en match binnenhalen: 25-20.

Heren B is nog steeds ongeslagen. De volgende wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 25/11 tegen de buren van VHL E. De hoofdmatch start om 17u30 in de sporthal van Korbeek-Lo. Alle supporters welkom!

Rangschikking Heren B