Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven

  March 2019  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Bewegingsschool (van 2,5 tot 5 jaar)

Zondag 20/12/2015 stond de clash tussen de nummers 1 & 2 van 2de Provinciale vrouwen A op het programma namelijk WEVOK 1 - LIZARDS D3.
De inzet was de eerste plaats in de rangschikking want beide teams waren tot nu ongeslagen.
De Lizards begonnen het best aan de wedstrijd. Dankzij een sterke opslagdruk en knap aanvallend werk werd de eerste set gewonnen met 17-25.
In de tweede set gingen onze meisjes op hetzelde elan door maar Wevok was wakker geschud. De set ging gelijk op maar onze meisjes waren niet onder de indruk en trokken de set naar zich toe met 22-25.
In set 3 weer hetzelfde recept: stevige opslagdruk, receptie en verdediging was prima en aanvallend werden er ferme meppen uitgedeeld. Wevok deed nog een poging om het tij te keren maar dat lukte niet, het werd 17-25.
3-0 winst en de leiderplaats in de rangschikking!!!
Nu enkele weekjes verdiende rust om er in 2016 weer volop tegenaan te gaan!
Dikke proficiat dames!!!!

 

Allerbeste Sportievelingen,

Om een fantastisch Learn2Move jaar af te sluiten (geen zorgen, 10 januari zijn we al terug op post!) hebben we een timelaps gemaakt van de voorbije sessie. Geniet even mee van het filmpje hieronder.

Namens het hele Learn2Move team wens ik jullie alvast graag fijne feestdagen toe en de allerbeste wensen voor anno 2016! En stiekem kijken we al uit naar 10 januari om er weer, samen met jullie, in te vliegen!

Onze dames 1 speelden zaterdag (12/12/2015) op verplaatsing tegen VC Herenthout, 5de in de rangschikking. Bij een 0-2 (25-20 / 25-18) achterstand en een matchbal voor Herenthout op 24-23 zag het er heel slecht uit. Maar..... onze dames trokken de set nog naar zich toe en wonnen set 3 met 24-26. Herenthout was toch wat aangeslagen door dit verlies maar onze dames kwamen nu pas echt goed op dreef. Set 4 werd 18-25. In de vijfde en beslissende set was Herenthout de kluts helemaal kwijt (5-15) en pakten we de winst mee naar huis! 2-3 Dikke proficiat!
Daarmee veroveren we terug de tweede plaats in de rangschikking.

“1 op de 5 Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen, dikwijls met zware gevolgen” is de eerste zin op de website van de actie Rode Neuzen Dag. 

Bij Lizards Learn2Move, een project voor kinderen tussen 2,5 en 6 jaar van onze sportclub die grotendeels rond jeugdwerking draait, komt dit hard aan. Daarom hebben we besloten dat we deel willen uitmaken van deze actie en op onze manier een steentje, of in dit geval een Rood Neusje, willen bijdragen.

Op zaterdag 14/11/2015 organiseren wij ons jaarlijks eetfestijn genaamd Lizevent. Kom gezellig doorlopen eten van 17u30 tot 22u00, maar vergeet je zeker vooraf niet in te schrijven. Tijdens dit eetfestijn kan je genieten van een lekker kopje soep gevolgd door heerlijk stoofvlees of vol-au-vent. Voor de vegetariers onders ons hebben wij een groentenburger voorzien. Voor meer informatie en de inschrijving omtrent heel dit gebeuren kan u best eens een kijkje nemen op de website van het Lizevent.

Laat het smaken!

Jeugd opleiden is onze focus! Wij trainen en begeleiden onze jeugdspelers/speelsters zodat deze de aansluiting vinden bij onze eerste herenploeg in 1ste divisie en 1ste damesploeg in 2de divisie. Maar wij hopen dat dit niet hun limiet is. Wij zijn als club zeer trots dat wij al een aantal spelers mee hebben kunnen opleiden naar het hoogste niveau. Zo zijn Jonas Reynders (Spelend bij Guibertin) en Jens Christiaens (Spelend bij VDK Gent) afkomstig van onze jeugdopleiding. Maar ook Florian Malisse hebben wij als jeugdspeler opgeleid tot hij de overstap maakte naar de volleybalschool waar hij vorig jaar afstuurde. Dit seizoen zal Florian spelen voor VHLeuven in Liga A. Wij wensen hem veel succes in zijn volleybalcarriere.

Vorig weekend stond er voor onze 1ste heren ploeg een ware derby op het programma. Ze moesten het in Haasrode gaan opnemen tegen de ervaren spelers van VHL B. De wedstrijden tussen beide ploegen werden in het verleden steeds afgesloten met een thuis overwinning. Beide ploegen wisten nog nooit op verplaatsing van elkaar te winnen, maar dit weekend kwam daar verandering in. Er is dan ook spraken van een historische zege

De Herfstvakantie is gestart en dit wil zeggen dat de Vlaamse Jeugd Champions League ook van start gaat. Zo stonden er vandaag maar liefst drie Lizards ploegen op het veld. Onze U19-Jongens onder leiding van Koen Aerst moesten de verplaatsing naar Ename maken en dit om meteen de manche te spelen. De U15-Jongens onder leiding van Joery De Weerdt zochten het iets dichter bij huis en mochten naar Heverlee. Daarnaast moesten onze U19-Meisjes onder leiding van Tim Van de Wielle naar Zottegem voor hun kwalificatie.

Hebben jullie genoten van onze eerste wijnproeverij van vrijdag 16/10/2015 in de sporthal van korbeek-Lo en smaakt het naar meer? Dan kan je alvast een kijkje nemen op onze website ivm de wijnverkoop. Hier zal je onze uitnodiging vinden voor de tweede wijnproeverij van vrijdag 30/10/2015 bij Wijnen en Likeuren Dulst. Tijdens deze wijnproeverij zullen jullie de kans krijgen om de meer exclusieve wijnen te proeven alsook steeds een woordje uitleg krijgen bij elke wijn. Inschrijven is echter wel verplicht en de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij zodat ook jij van ons exclusief aanbod kan genieten.

Het beloofd een druk weekendk te worden in onze Volleytempel te Korbeek-Lo.
Na een zeer geslaagd weekend waarin bijna alle Lizards ploegen de 3 punten meenamen naar Korbeek-Lo, komt er nu een drukke week aan.
Wij zullen deze week starten met onze 2de dames ploeg uit 1ste provinciale. Zij zullen het woensdag 28/10 om 19u00 opnemen tegen VCV in de sporthal van Leefdaal en dit in functie van de Vlaams-Brabantse beker.

Verder deze week zullen onze 1ste dames en herenploeg hun volgende wedstrijd spelen in functie van de Vlaamse beker! Op vrijdag 30/10/2015 zullen onze dames het opnemen tegen VC Olen een ploeg uit 1ste divisie. Hun wedstrijd start om 20u00 in onze volleytempel te korbeek-Lo. Op zaterdag 31/10/2015 zal onze heren 1 net zoals de dames strijden in functie van de Vlaamse Beker en dit om 17u00 in onze Volleytempel, zij zullen het opnemen tegen Poperingen. Maar dit is niet alles! Na de bekerwedstrijd van onze heren 1 staat er en een derby van formaat op het programma! Onze 1ste dames ploeg dat onderleiding van Coach yasmine Gielen en Assistent coach Joery De Weerdt het seizoen begon met 9 op 9 en nog geen setverlies zal het bezoek krijgen van VHLeuven en dit om 19u00 en 20u30. Het beloofd een spannende halloween avond te worden in onze Volleytempel te Korbeek-Lo. 

Kom deze week onze ploegen luidkeels naar de overwinning roepen en maak er samen met hen een spetterende avond van!

Volgende wedstrijd Dames 1 en Heren 1
Beachvelden Lubbeek

Beachveld huren?

Overzicht wedstrijden
Onze Sponsors:
Webshop Lizards:

         Lizards Webshop

Verjaardagen

Proficiat aan de jarigen:

25/03
Lena Wenderickx
25/03
Thor Van Aken
26/03
Dien Muysewinkel
26/03
Hazel Vissers
26/03
Veerle Van Leuven
28/03
Tim Delvaux

Lizards Lubbeek Leuven    |    mail: info(ad)lizards.be 

© 2015, website powered by Twizzit.com